צרבות קשות וגיהוקים - כחודשיים לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/06/2015 | 08:51 | מאת: מיכל

אני כחודשיים לאחר ניתוח שרוול. ירדתי 12 קילו. נוהגת לאכול כל שעתיים - שלוש משהו קטן (כמו - פתית עם קוטג', פתית עם חומוס ומלפפון, מעדן עם מעט ברנפלקס וכד'). במידה ולא אכלתי בזמן ולפעמים גם לאחר ארוחה בשרית אני מרגישה צרבת נוראית בגרון. האם זה בסדר? איך אפשר למנוע את התחושה הזו. בנוסף, בזמן ארוחה, אני מתחילה לגהק. זה כאילו הסימן שלי שאני אמורה להפסיק לאכול? לפעמים אני ממשיכה עוד ביס או שניים ואז מרגישה לא כל כך טוב. האם התחושה מוכרת?

הרושם שלי ,שאת אוכלת כצט יותר מהיכולת שלך - את צריכה להבין שכעת הקיבה שלך לא כמו קודם,זאת אומרת השרוול בעל קיבולת 100-150 CC,ואם את ממלא אותו מהר וגם דוחסת,אז תסבלי מכאבים לוחצים ברום הבטן,אולי הקאות. לכן ממליץ לך על ביקורת דייטנית ולעשות סדר עם הכמויות. לגבי הצרבת ממליץ שתקחי כדור אחד ביום,של OMEPRADEX 20 לכמה חודשים.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים