הקאות יזומות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/06/2015 | 23:52 | מאת: אילנה

אני שלושה חודשים אחרי ניתוח שרוול. קורה לי לפחות פעם ביום אחרי שאני אוכלת, אני מרגישה שהאוכל "תקוע" ולא יורד. ולכן אני הולכת לשירותים ושמה אצבע להקיא. ואז קל לי יותר "לנשום" והקלה מירבית בבטן. האם זה בסדר? נראה לי לא רצוי מה שאני עושה. אשמח לשמוע מה עליי לעשות במקרה כזה?. תודה אילנה

לא צריך להקיא,כנראה את אוכלת מהר מדי וכמות מעבר לקיבולת של הקיבה "החדשה" שלך,את צריכה להבין שהשרוול בממוצע בעל נפח 100-150 CC. למלא את את השרוול יותר מהקיבלת שלו,פעם אחר פעם,תרחיבי אותו וכך תעלי שוב במשקל. ממליץ לך על ביקורת דייטנת וגם כירורגית.

26/06/2015 | 19:02 | מאת: אילנה

ד"ר רציתי רק לציין שאני אוכלת ממש כמויות קטנות מאוד של אוכל. האם אתה חושב שהקיבה התרחבה כתוצאה מזה.??? ואני אממש את הצעתך לאכול לאט יותר. אשמח לתגובה נוספת ממך אילנה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים