אחרי ניתוח אצל דוקטור מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/06/2015 | 00:14 | מאת: גורביץ טטיאנה

אני עברתי ניתוח ב6.05.2015 אצל דוקטור מאדי.החלמה היתה מהירה.מה שמדאיג אותי שאני לא מרגישה כאבים כאילו קיבה מלאה ואני יכולה לאכול כמות מסוימת של אוכל בלי כאבים.אולי לא מספיק קיצרו את הקיבה?

האם לעבור ניתוח טוב...זה אומר שצריך לסבול?!!! בואי לביקורת,את סך הכל חודש וחצי לאחר הניתוח... ירדת במשקל? או לא?!! את מוזמנת לביקורת ... בברכה.

20/06/2015 | 20:16 | מאת: גורביץ טטיאנה

אני ירדתי 11קג.ואני כן מודה לך על הניתוח .פדוט כולם מספרים סיפורים שאוכלים כפית ולא יכולים יותר ואצלי זה לא כך.אני מסכימה אתך אולי ניתוח פשוט מוצלח .פשוט גם ירידה שלי קצת איטית.תודה בכל זאת

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים