ניתוח שרוול ל bmi 35 וקצת.

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/06/2015 | 13:23 | מאת: איילה

שלום, אני בת 51, שוקלת קצת יותר מ 90 ק"ג וגובהי 1.60 מ' . סובלת מעודף משקל כ- 30 שנים. ניסיתי כל מיני סוגי דיאטות. קופ"ח, חרמון-מן, דיקור, שיטת קוזלוב ועוד מספר דיאטניות פרטיות. יורדת במשקל ועולה כפליים. סובלת מכאבי ברכייםונפיחויות בקרסוליים, דבר המקשה עלי בעלייה וירידה במדרגות. בנוסף לאחרונה התגלה אצלי נוירומה ע"ש מורטון בכף הרגל השמאלית מה שמקשה על הליכה לאורך זמן. בנוסף, סוכר גבולי ועליה בכולסטרול. עייפה מנסיונות הדיאטה. כמובן ששכל שמתבגרת הירידה במשקל קשה הרבה יותר. מבקשת עזרה. האם מתאימה לניתוח שרוול. לא כפיתרון קסם אלא פשוט כנקודת זינוק והתחלה לחיים בריאים יותר. אשמח לתגובתכם. תודה.

מבחינת BMI את כן מתאימה,כדאי לך להתחיל בביקור דייטנית קלינית וכירורג בריאטרי במסגרת קופ"ח. לפחות להתחיל בקבלת מידע מקצועי ומה הצפי מניתוח בריאטרי. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים