9 חודשים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/06/2015 | 11:03 | מאת: דנה

אני 9 חודשים לאחר ניתוח, עם ירידה של 33 קילו .. לפני הניתוח הייתי 109 קילו ועכשיו 76 קילו אני ממש מרוצה מהתהליך , אך הירידה אצלי הייתה מאד איטית, ועדיין .. האם יש איזשהי המלצה לזירוז הירידה ? כי אני רוצה לרדת את כל המשקל העודף שלי בשנה הראשונה של הניתוח ( אני מתכננת הריון) יש לומר שאני מקפידה לשמור על אוכל בריא, עם מעט חטאים מדי פעם , אך לא עושה ספורט .. הכנסת ספורט לאורח החיים עשויה להאיץ את הירידה ??

אין צורך לזרז את הירידה,את יורדת יפה. טוב ומומלץ לשלב פעילות גופנית,שכן משפיעה על הירידה. הריון מומלץ לאחר שנה מהניתוח. בהצלחה וברכות.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים