הרבה שאלות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/06/2015 | 12:00 | מאת: צילה

תמיד סבלתי ממשקל עודף קיצוני. בגיל 14 שקלתי 85 קילו. עם השנים כמובן שהמשקל עלה. באיזשהו שלב בחיים עשיתי עצירה וירדתי למשקל תקין ששמרתי עליו לאורך 10 שנים ברציפות. בשנתיים האחרונות עליתי בחזרה במשקל ומשקלי היום הוא 110 קילו, עם bmi של 41.5. בחודשים האחרונים אני סובלת בקרסוליים נפוחות מאוד וקשות. קשה לי מאוד ללכת ואני חייבת לנוח כל חצי שעה בערך. אני בעיקר מרגישה שעוד רגע ואתעלף והברכיים והקרסוליים שלי פשוט יתפוצצו אם לא אשב. אני עייפה כמעט תמיד ומסוגלת להרדם בכל שעה ביום. וסובלת מקוצר נשימה תמידי. יש לציין שאני בת 32, ועובדת. לא מסוגלת לעשות ספורט, פשוט לא מצליחה לעמוד לאורך זמן ובטח שלא להתאמץ. קבלתי החלטה, אחרי שנים שלא האמנתי בדרך הזאת, לגשת לניתוח בריאטרי. אשמח לעזרה, יש לי הרבה שאלות. כמה עולה ניתוח פרטי? איך אני יכולה לזרז את התהליך של הפגישה הראשונה? כי בבלינסון התור הקרוב ביותר הוא בעוד עשרה חודשים. למי אני צריכה לפנות כדי לקדם את התהליך? האם אני בוחרת בסוג הניתוח או שהרטפאים בוחרים עבורי? תודה רבה צילה

אני מציע לך להגיע אלינו למרפאות חוץ בימים ב,ג,ד,כדי לקבל יעוץ עם אחד מאיתנו המומחים בתחום,ומה שנוכל לעזור לך נעשה ברצון. טל מרפאות חוץ 04-8359331 בברכה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים