עליתי במשקל אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/06/2015 | 23:41 | מאת: אלה

שלום, אני 4 שנים אחרי ניתוח משקל 118 גובה180. לפני ניתוח הייתי 140קייג ירדתי עד 90. ושנתיים אחרי ניתוח ניכנסתי להריון ובזמן ההריון עליתי 30 קג. עברו שנה וחצי אחרי לידה ו לא מצליחה להוריד משקל. עם יש אפשרות אחרי ניטוח שרוול להעשות בלון קיבה ? או אפשרות אחרת להזור לי.

מומלץ מאוד לבקר אצל דייטנית קלינית על מנת לרדת במשקל,את רוב העליה שהיתה במהלך ההריון,עם שילוב פעילות גופנית. בטוח משהו השתנה אצלך בהרגלי האכילה,לכיוון מתוקים לדוגמה.. בלון לקיבה זו לא אופציה אפשרית לאחר ניתוח שרוול.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים