לא נעלמתי....

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/01/2010 | 15:02 | מאת: קארן

הי דינצ'וק, מה שלומך איש יקר ? לא נעלמתי, פשוט הייתי בין מעברי תפקידים בעבודתי החדשה ואני מאד מרוכזת שם לאחרונה. כבר חודשיים וחצי אחרי, ירדתי כמעט 20 קילו ומרגישה נפלא.וכן,i'm doing it by the book ואנרגטית מאד. לגבי הלחם ומוצרי מאפה. למה אני צריכה להכריח את עצמי לאכול את זה? לא מתגעגעת לזה, לא צריכה את זה ומשביעה את עצמי עם פתית אחד או שניים ביום שפשוט יותר טעים לי. לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני אוכלת פרוסת לחם או חצי (קורה לי פעם בשבוע אולי)אני חוטפת גזים היסטריים.למה ? לגבי כל השאר, אוכלת בדיוק עפ"י המלצתך אבל עם בצקים לא טוב לי פתאום. מה עושים ?

הי קארן! דבר ראשון - לא חשבתי שנעלמת לרגע! וסה"כ אני יודע שאת יודעת ליצור קשר אם צריך. איזה כייף המילים האילו - ממש מחמם את הלב. לגבי הלחם וכו' - את ממש לא צריכה להכריח את עצמך לאכול את הדברים האילו. אם את לא מתגעגעת לזה - אל תאכלי את זה. יש המון אנשים בעולם שלא אוכלים לחם וחיים נפלא. אני אישית אמרתי לך שאני מעדיף לא פתית ורק דברים מלאים - אבל אם זה מה שעושה לך טוב -לכי על זה. לגבי מה עושים עם הגזים - נצטרך לדוש על זה במרפאה - זה בטוח לא דחוף. אני מאושר שלא טוב לך עם הבצקים - כי זה אחת החטאים הנוראיים של החברה המערבית (שמדינת ישראל כלולה בו). בי בינתיים וכמו תמיד כייף לשמוע ממך דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים