שאלות...

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/01/2010 | 11:58 | מאת: שרון

דין שלום, אני יודע שעבודתך עמוסה ואני שואל אותך שאלות רבות. 1. האם מותר לי לאכול מלפפון ועגבניה ללא קליפות וטחונים? 2. האם מותר לי לאכול שמיר, פטרוזיליה ושום כתוש? 3. מה הכוונה לאוכל עם סיבים? נ.ב. אני מרגיש ממש קליל

הי שרון! 1. כן 2. בינתיים לא - זה כמו תבלינים - כמו שלא הייתי נותן לתינוק שום - אז גם לא לך. לגבי פטרוזיליה - אולי??? תנסה ותראה! 3. סיבים בינתיים - חכה עם זה. אני אסביר לך במרפאה. בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים