ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/01/2010 | 21:33 | מאת: אלמונית

אני רוצה לעבור את הניתוח אבל מאוד מפחדת מזמן ההחלמה. אני גרושה ויש לי בבית שתי בנות מהו זמן החלמה בממוצע? אני יודעת שאצל כל אחד זה אינדבדואלי אבל האם מרותקים למיטה? ואחרי כמה זמן בערך אפשר לקום?

שלום אלמונית! רוב המנותחים, קמים כבר יום אחרי ומסוגלים אחרי יומיים לתפקד די טוב. אין מצב שמרותקים למיטה. חלק ניכר מזה זהו ההכנה והגיבוי שאת מקבלת. אם את יודעת לקראת מה את הולכת - הכל יותר קל. כמובן שנשמח לעזור לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים