חיפה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/02/2015 | 06:30 | מאת: עביר

עברתי ניתוח שרוול. ירדתי38 קג עכשיו אני עליתי במשקל 20 קג זה מפחיד ומדאיג,,מה אפשר לעשות לעבור עוד ניתוח שמעשיו על ניתוח תיקון הקיבה דרך הפה שנעשה בארצות הברית במקרא דומה למצבי,אנא עזרתכם

היסוד להצלחת כל התהליכים הוא שינוי באורח החיים וזה כנראה לא נעשה... ניתוח נוסף שגם יעבוד על הגבלת כמויות אינו מומלץ

אם תרצי שאפנה אותך הלאה לגישה לא ניתוחית - מאד מועילה... נא פנייה אלי דרך האתר שלי Gastroenterology.co.il שבוע טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים