לפני התייעצות ראשונית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/01/2010 | 16:34 | מאת: שולה

ד"ר מטר שלום! שלום רב לך - ראשית ברצוני להודות לך מקרב לך על האנושיות שלך בכל הקשור לבאים לניתוח. כבר דיברנו בעבר ואין ספק ששמך הולך לפניך - תודה תודה תודה. אני מתכננת לעבור אצלך ניתוח באסותא ולהתחיל את התהליך בעוד חודשיים - האם יש משהו מיוחד שאני צריכה לדעת לפני הפגישה הראשונה. תודה רבה שולה

24/01/2010 | 21:58 | מאת: ד"ר אברהים מטר

כמובן צריך לדעת הכל או כמעט הכל לפני הניתוח, ההכנה לניתוח ..ביצוע סדרה של בדיקות נמשכת כחודש ימים, אז כדאי להתחיל בהכנת הבדיקות, הפניות לבדיקות דרכי או דרך רופא המשפחה בהצלחה

24/01/2010 | 22:23 | מאת: שולה

ד"ר מטר שלום - עוד שאלה!? הפגישה נעשית איתך או עם ד"ר דין? אני מעונינת לגשת לתהליך עם מלוא הגיבוי וההדרכה - אז למי לפנות? אני מתעדת להינתח בעוד 3-4 חודשים. תודה שוב שולה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים