שלום דר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/01/2015 | 14:43 | מאת: נינה

אני 3 חודשים בדיוק אחרי ניתוח מעקף קיבה, ויש לי שאלה,בדרך כלל אני קונה סוכריות ללא סוכר, אך היום קניתי סוכריה על מקל,זה ממש לא באופן קבוע ואני נימנעת משטויות ונישנושים. ורציתי לשאול עם באמת מותר מידי פעם סוכריה על מקל? וצריך להפריד סוכריה ושתייה?

אין בעיה מדי פעם - למרות שזה לא ממש מומלץ........מבחינה תזונתית. הפרדה בין סוכריה ושתייה - לא מוכר לי ההוראה הזאת

02/01/2015 | 15:28 | מאת: נינה

שגם לי לא מוכר אבל שאלתי לדעת לכל מקרה :))) תודה רבה על התשובה! שיהיה לך סופש נעים.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים