10 ימים אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/12/2014 | 19:49 | מאת: נעמה

שלום, בעלי עבר ניתוח שרוול לפני 10 ימים שוחרר כעבור 4 ימים הביתה בהרגשה טובה והחל לשתות נוזלים. כעבור יומיים החל מקיא אושפז שוב לאחר שהתייבש. כרגע נמצא בבית חלש מאוד לא מסוגל לקום מהמיטה ברגע שמתרומם מהמיטה מרגיש צורך להקיא ומיד שוכב בחזרה. האם זה נורמלי או שעליו לחזור לבית החולים? תודה רבה!

לפי מה שאת מספרת - הייתי בהחלט שוקל לחזור לבית החולים - שתיית נוזלים מאד מאד מאד חשובה. ואולי אף יש להרחיב את הבירור???

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים