מטבעת לשרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/11/2014 | 03:19 | מאת: יפעת

שלום רב, אני משנת 2010 עם טבעת, ב2011 עברתי תיקון טבעת, ההיתנהלות עם טבעת לא קלה לי וכוללת הקאות לא פעם ושריפה בוושט ואיכות חיים בעיניי ירודה, ירדתי עם הטבעת 50 ק"ג ועל כך אני מאושרת ומודה כמובן, יתר על כן מבקשת לשאול מה דעתך על ניתוח להוצאת הטבעת ושרוול במקומה? מה ההשלכות של ניתוח כזה?אני היום רזה האם אם יוציאו הטבעת מיד באותו ניתוח יעשו שרוול(איני רוצה לחכות להשמנה ואז שרוול) אשמח לשמוע ממך

30/11/2014 | 14:01 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אפשר וצריך להוציא את הטבעת , ניתון לבצע שרוול באותו ניתוח ..ממליץ לפנות למומחה בתחום

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים