מבוטח בכללית,יכול להגיע לבני ציון?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/01/2010 | 06:20 | מאת: מוטי

רופאת המשפחה הפנתה אותי לדוקטור חזן במרפאת לין,האם דרכו אפשר להגיע אליכם?כמה זמן המתנה ממוצעת לניתוח במידה ואפשר להגיע אליכם?במידה ואי אפשר להגיע אליכם מבקש המלצה על קולגות (לניתוח שרוול)שעובדים עם הכללית,תודה מראש,מוטי

23/01/2010 | 11:24 | מאת: ד"ר אברהים מטר

דר חזן מבצע ניתוחים אלה בעצמו והוא לא יפנה אותך אלינו, אם תרצי להגיע, אפשר ביום ג בבוקר שעה 8 במרפאה כירורגית, צריך להגיע עם התחייבות מקופ"ח או תשלום של 100 שח במשרד, לאחר פגישה ראשונה,תקבלי הסבר וסדרה של בדיקות לבצע, לאחר הביקור השני במרפאת תזונה עם הבדיקות התור לניתוח הוא כשבועיים

27/01/2010 | 20:11 | מאת: מוטי

הצלחתי להשיג את ההתחיבות מהכללית רק היום,מתי אפשר לגיע להיתיעצות?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים