הכוונה במאכלים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/10/2014 | 18:33 | מאת: גלית

היי אני חודש לאחר הניתוח ופחות 12 קילו אני בשלב החזרה לאוכל רגיל ואני לא יודעת מה מותר ומה אסור לאכול אשמח שתענו לי על פי הרשימה או שתפנו אותי למישהו שיכוון אותי כי התור לדיאטנית הוא מאוד ארוך. אז ככה: חריף,זיתים,מלפפון חמוץ,חסה,עלי בייבי, פטריות, פטרוזליה וכוסברא, גבינה צהובה 9%, גבינת חלומי,סלק,כרוב,כרובית,לבבות דקל,אגוזים,שקדים,פירות יבשים,מיץ תפוזים טבעי, לבבות על האש ועוד...אשמח לתשובה כי אני לא יודעת מאיפה להתחיל ומה מותר וממה להימנע. תודה מראש על ההכוונה.

את צריכה גורם מעקב צמוד שיכול לענות לך על כל ה"רשימה" של שאלות. זה אחת היסודות להצלחה.... צריך להתקדם לאט לאט ובשלבים - כל פעם לנסות מאכל חדש ובסבלנות. אם לא הולך לשים אותו בצד לכמה שבועות.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים