שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/10/2014 | 21:45 | מאת: נינה

שלום דר דין,יש לי 3 שאלות. האם ריויוון ניחשב כאוכל או שתיה? זאת אומרת עם אני שותה תה אני צריכה לחכות חצי שעה ואז לשתות ריויוון וההפך ? אני ביום ה4 לאחר הניתוח...שותה במשך היום כןס וחצי תה...מים רגילים יש להם טעם דוחה אז נימנעת..ומרק מסונן..האם המים מהמרק ניחשבים גם ככוס מים? ואת המים מהמרק אפשר לשתות בלי עצירות לפי ההרגשה האישית או שצריך גם לחכות בין לגימה ללגימה? הימים האלה קשים מאוד...הנפש והגוף עייפים לא חשבתי שהרגיש רע כלכך נפשית .. פיזית תיארתי לעצמי...אבל ההתמודדות לאחר הניתוח היא באמת קשה.

1. כן 2. כן 3. אין ספק שההתמודדות הינה קשה - כרופא המלווה מטופלים רבים תהליך השינוי של ירידה ניכרת דרסטית בכמויות אינה קלה. חשבו לזכור שהיסוד להצלחה ארוכת טווח - הוא שינוי אמיתיויסודי באורחות החיים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים