אובדת עצות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/10/2014 | 19:43 | מאת: גלית

היי ד"ר עברתי שרוול אצל דן שטיינברג ב29.9.14 אדם מדהים אבל כמעט שבוע אחרי ולא משנה מה אני אוכלת או שותה לא משביע אותי והבטן לא מפסיקה לקרקר מה זה אומר? בנוסף כשאני הולכת או יושבת יש לי צריבה מאוד חזקה בבטן כאילו ששורפים אותי וברגע שאני נמתחת או נשכבת הכאב נעלם יכול להיות שזה תגובה מהסיכות? כי עדיין לא הוציאו לי אותם. נ.ב - הכאב לא בחתך אלא מסביבו

שלום גלית! אילו תהליכי החלמה של הקיבה.... בהחלט כן סבלנות - החתך הניתוחי הוא לא קטן - לכל אורך הקיבה מקווה שאת לוקחת אומפרדקס פעמיים ביום

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים