שלום דין :)

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/08/2014 | 20:09 | מאת: נינה

יש לי שאלה קטנה..מקווה שתידע לענות לי :). הבאתי טפסים לקופה שלי שיאשרו לי ניתוח וזה שבודק עם אני מתאימה לקרטריונים אמר שאני צריכה ללכת לקרידיולוג..אני חושדת שזה בגלל שכשבדקו לי לחץ דם אז זה הראה שיש לי דפיקות לב לא כלכך הגיוניות...ובאמת לפעמים אני שוכבת וממש שומעת ומרגישה דפיקות לב..נראה לי זה התחיל כשעליתי במישקל בזמן האחרון. יהיה בעיה לקבל אישור לניתוח בגלל זה? אני ממש מפחדת וחוששת.. האחות בקופת חולים אמרה שכשארד במישקל זה יעבור אבל עדיין בלחץ שלא יאשרו לי ולא מפסיקה להיתפלל :). אודה לתשובתך.

אני לא מאמין שזה יגרום לכך שלא יאשרו לך את הניתוח אבל - יהיה צורך באישור קרדיולוגי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים