מתוסכלת-ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/08/2014 | 11:04 | מאת: חלי

בוקר טוב, נשקלתי הבוקר, אחרי תקופה ארוכה שלא עשיתי את זה ונדהמתי לגלות שה"כמה ק"ג" שהעליתי, הצטברו ל- 13 ק"ג מתוך 58 שרזיתי' הפגישה שלנו היא בתחילת ספטמבר ואני פוחדת שעד אז אמשיך להשמין!... אני יודעת ממה זה נובע ומשתדלת לחזור למוטב וקצת קשה לי, כמו שאמרת לי פעם: "ניתחנו לך את הקיבה ולא את הראש"... הקיצר אני מתוסכלת !!!

הי חלי! זה לשיחה במרפאה - ואפשר לבוא לפגישה בלי שום בעיה.... אין מה להיות מתוסכלת בטוח! דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים