ד"ר דין-התייעצות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/07/2014 | 20:02 | מאת: חלי

ערב טוב, אני שנתיים לאחר ניתוח b.p.d., בזמנו שאלתי אותך לגבי אכילת בייגלה שטוחים ואייס קפה ואישרת לי לאכול ולשתות, אבל כנראה שהגזמתי בכמויות וזה מתבטא בעליה במשקל.... כמה בייגלה מותר וכמה אייס קפה אם ככלל?... ואיך ייתכן שאם אני בתת ספיגה, אני בכל זאת משמינה? .... ( רחל אסרף)

הי רחל לעלות כמה ק"ג זה ממש לא נורא מסתכלים על עקומה כללית ולא על מה שקורה מיד שבוע או חודש סך הכל יש ירידה לדעתי אין סיבה לדאגה - ונדבר על זה במעקב הקרוב

הי רחל! אין סיבה לדאגה - מסתכלים על עקומה כללית ולא על מה שקורה מדי שבוע אפשר לעלות כמה ק"ג במשקל נדבר על זה במעקב הקרוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים