עודף עור אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/06/2014 | 10:55 | מאת: סעיד עיסא

שלום רב, עברתי לפני שנתיים ניתוח שררול קיבה, כשעשיתי את הניתוח הייתי 178 קילו עכשיו אחרי שנתיים ירדתי ל 90 קילו . אבל צצה בעייה חדשה "עודף עור" במיוחד באיזור הבטן למרות שאני עושה ספורט 5 ימים בשבוע . מה אפשר לעשות עם עודף העור ?

24/06/2014 | 14:18 | מאת: ד"ר אברהים מטר

יש צורך בניתוח פלסטי לכריתת עודפי העור ...הניתוח בסל הבריאות וקופת החולים מחוייבת להוציא התחייבות לניתוח ...נא לפנות לתיאום פגישה במפרפאה פוסט בריאטרית בבי"ח בני ציון ...

27/06/2014 | 09:03 | מאת: לילוש

מכבי עושה המון בעיות עם הניתוח להסרת עודפי עור. איך ניגשים לזה? מה התהליך - כל פקידה אומרת משהו אחר.אני תושבת תל-אביב ומרגישה בקרב עם תחנות רוח. תודה,

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים