אי ירידה במשקל לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/06/2014 | 12:24 | מאת: צליל דהאן

שלום רב, אני מנןתחת כבר שבועיים. התחלתי 104 השתחררתי מבינח 98. מאז אני תקועה באותו משקל מאוד נצמדת לתפריט ועושה בדיוק מה שכתוב. אתנול נשקלתי ואף העלתי קילו ל99 קג. מה הסיבה?

ראשית אף אחד לא הבטיח ירידה קבועה ועקבית במשקל... אין פתרונות קסם הניתוח הוא רק כלי עזר לעזור לך לשנות את החיים עם אורח חיים בריא. אם כך את פועלת לאורך זמן תהיה ירידה, לא להסתכל על מה שקורה מדי יום אלא מדי תקופה כמו שבועיים פלוס. בהצלחה בדרך החדשה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים