הגבלות באוכל

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/01/2010 | 09:57 | מאת: טלי .א.

שבוע טוב ד"ר דין וד"ר מטר שלומך? כבר בשיחת הדרכה שאלתי האם יש מאכלים האסורים לאכילה, אחרי הניתוח, לכל החיים,והבנתי שומותר לאכול הכל (למעט אפרסמון ותירס לא תחון הקשה לעיכול,) לאחר החלמה המהירה .היום באחד הפורומים קראתי שיש מזונות האסורים לאכילה לכל החיים ועלולים לגרום לחסימת מעיים (לדוגמא פרות הדר ,סלרי ועוד מזונות) ..האם נכון הדבר?ואם כן מאילו מזונות אתה ממליץ להמנע ? דרך אגב אנו אוכלים הרבה עלים |(חסה, סלרי, רוקט, תרד, נענע ועוד הכל אורגני מהגינה שלנו) מבושלים או טריים וגילנו שזה אחד המאכלים היותר טובים עברינו . כמו כן ד"ר מוגרבי, רופא המשפחה, המליץ על שימוש בוטמים B למניעת מחסור בעתיד. מה דעתך על כך? שומרת מאד ע"פ הנחיות עושה הליכות, נשקלת אחת לשבוע וכבר שבועיים שהירדה מזערית (כ2ק"ג)נכון שהעיקר שרואים שינויי ומרגשים טוב אבל זה מ ת ס כ ל..... תודה על האוזן הקשבת מאחלת שבוע טוב טלי נ.ב ד"ש מאליק

הי טלי! זה לא נכון לגבי מזונות אלה שאסורים - את עברת ניתוח קיבה - ואין בעיה באכילה או חסימות מעיים. צריך כמובן להכיר את הגוף שלך ומגבלותייך. הקיבה לאחר החלמה מלאה טוחנת כמו קודם בלי בעיה. כמובן שאפשר לדבר על הכל במרפאה לגבי שאלות פרטניות. לגבי ההמלצה של ד"ר מוגרבי - אין סיבה שלא ואני תומך. יופי שאת עושה הליכות (מקווה שאליק הולך איתך אום לא תגררי אותו באזניים - זה חשוב!!!!!!!!) שלחתי לכם זימונים למרפאה כמו שהבטחתי. הירידה איטית ובריאה... תאמיני לי יום נפלא דין

17/01/2010 | 15:42 | מאת: טלי

נפגש במרפאה .. להתראות טלי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים