שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/05/2014 | 10:54 | מאת: ניקול

שלום ...אני ארי ניתוח 4 שנים ..הקיבה גדלה ועליתי 10 קילו..הייתי שוקלת 110 לפני הניתוח ואחרי הניתוח ירדתי ל 69..נכנסתי להיריון וילדתי לפני שנתיים וחצי והיום אני שוקלת 85..ולא מצליחה לרדת..מה לעשות !!!! האם אשפר לעשות עוד ניתוח? תודה

אפשר תמיד לחשוב על ניתוח נוסף, אולי פרוצדורה אחרת.... זה מחייב ייעוץ רפואי בכדי לכוון אותך. צריך לזכור שהשורה התחתונה של הצלחת הניתוחים הוא שינוי באורח החיים - וזה הפיתרון הבריא ביותר אשמח לעזור לך כמו לרבים אחרים

20/05/2014 | 11:39 | מאת: ניקול

איך אפשר לייצור קשר איתך?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים