נסיגת חניכיים ועוד..

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/05/2014 | 18:40 | מאת: יעל

שלום, היום בדיוק חודש מניתוח שרוול. בימים אחרונים אני לבנה כמו סיד וכמו כן, החלה לי נסיגת חניכיים חמורה. ברור לי שזה קשור למחסור בויטמינים, אך אילו? מה עליי לקחת על מנת לשפר את מצב החניכיים? ועוד דבר, כמעט ולא נגעתי באוכל בגלל בחילות מאז הניתוח. לפני שלושה ימים החלטתי לנסות ולהפסיק את הלוסק ואכן, אין יותר בחילות. האם לקחת משהו במקום? המון תודה

לפי התמונה שאת מציירת - זה מאד הגיוני שלא נגעת באוכל וזה מאד מאד לא טוב..... עם בחילות אפשר להתמודד. אפשר לנסות לנטון או נקסיום

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים