איכות חיים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/05/2014 | 15:45 | מאת: נירית

שלום, אני חודש מניתוח שרוול ומרגישה מאוכזבת. לפני הניתוח הייתי בכושר, רצתי 4 פעמים בשבוע, והייתי בחדר כושר כ3 פעמים בשבוע. הייתי בריאה מאוד אבל שמנה. רציתי לשפר את איכות החיים שלי ואני מרגישה הפוך. כל הזמן בחילות, ויטמינים, זריקות, חולשה, כאבי ראש, שוב בחילות, דייסות, מרוסקים, עציריות, שלשולים. מרגישה כמו חולה.. מתי אני אחזור להרגיש כמו בן אדם רגיל?

ראשית התקופה הראשונית היא הקשה ביותר... אבל חשוב להבין לפני כן שהכל בסדר איתך רפואית ותזונתית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים