האם ניתן להקטין שוב את הקיבה לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/04/2014 | 11:02 | מאת: דרור

לפני כ 12 שנים עברתי ניתוח טבעת ירדתי ועליתי הכל .לפני כשנתיים הסרתי את הטבעת ולאחר שלשה חודשים עברתי ניתוח שרוול .ירדתי כ 25 ק"ג באיטיות רבה וכיום אני שומר על משקל של 107 ק"ג אוכל בריא ועושה ספורט כל יום. הבעייה שאני תקוע חזק ולא יורד יותר למרות המאמצים ושנפח הקיבה גדל מאוד.האם ניתן לעבור שוב ניתוח ולהקטין בשנית?וכן אני רוצה לציין שאני בריא ולא סובל משום בעייה רפואית. תודה מראש על התשובה.

שלום דרור! ניתוח שרוול שני על ניתוח ראשון ועוד על קיבה שעברה טבעת מגדיל את הסיכונים...ועל כן לא הייתי ממליץ לגבי הסיבה שאתה תקוע - צריך להבין רפואית ותזונתית מה הם הסיבות.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים