מעקף (היתחיבות )

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/04/2014 | 18:25 | מאת: דן

שלום אני אמור לעשות אצלכם ניתוח בעוד כחודש וקופח עושה לי קשיים לגבי היתחיבות בטענה שבני ציון לא עובדים בשביל כללית. אולי אתם תוכלו להמליץ לי מה לעשות אני מאוד רוצה להיות מנותח אצלכם.

28/04/2014 | 12:52 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מספר דברים הטענה שהם לא עובדים עם בני ציון הינה ---שקרית --- חובתם לתת לך התחייבות ..רק לפעמים עניין זה מנוהל כמו בשוק . מעניין אותם הכסף ולא הבריאות שלך ... רופא משפחה שלך אם ירצה יכול לעזור לך נציב תלונות הציבור בקופ"ח? נציב תלונות הציבור במשרד הבריאות? עורך דין פרטי? .....??????

01/05/2014 | 16:46 | מאת: צפונית

שלום דן...מה התהליך שעשית עד עכשיו עד שקיבלת תור לניתוח קיבה?איזה בדיקות וצילומים עשית?היית כבר אצל כירורג? אני קופת חולים מאוחדת..יש סכוי שהקופה לא תתן לי התחייבות בטענה שבית חולים בני ציון לא עובד עם מאוחדת? יש לי תור ראשון לכירורג בבני ציון בעוד חודש ועדיין לא עשיתי שום בדיקות..מה עליי לעשות לפני הפגישה עם הכרורג?תודה לך

01/05/2014 | 19:47 | מאת: דו

היי צפונית, ראשית אני שייך לכללית,עברתי את סדרת הבדיקות כיום יש לי תאריך לניתוח רק מחכה לאישור היתחיבות.

02/05/2014 | 12:13 | מאת: צפונית

כמה זמן לוקח מרגע שהיית פגישה ראשונה אצל רופא מנתח ועד לתאריך הניתוח?זה לוקח הרבה זמן?

02/05/2014 | 13:04 | מאת: דן

מרגע שיש לך את הבדיקות ועברת אצל דר דין את נשלחת לכירוג ובאותו יום קובעים.

03/05/2014 | 10:03 | מאת: צפונית

מודה לכם מכל הלב על התשובות ..אני כבר בשלב של בדיקות וצילומים לפני הפגישה עם המנתח. בעוד כחודש.מקווה שיקבעו לי תור קצר לניתוח..תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים