בחילות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/04/2014 | 18:28 | מאת: למה

שלום, אני כמעט שלושה שבועות אחרי ניתוח שרוול. עד לפני כמה ימים, לא הרגשתי שאני אחרי ניתוח. אכלתי כל שלוש שעות, שתיתי הרבה, הלכתי בלי בעיות. מיום רביעי בערב החלו לי כאבים שחלפו אחרי 24 שעות. ומאז כל רבע כפית קשה לעיכול, אני עם בחילה כל הזמן. אין כאבים, אך הבחילה לא עוזבת אותי. כל לגימה אני מרגישה מפוצצת. למה פתאום. ומה אפשר לעשות? יש לציין שלא שיניתי דבר בתזונה.

תמיד שקורים דברים כאילו לחזור לשלב הנוזלים ליממה מקווה שאת/ה נוטל לוסק או דבר דומה אם לא עובר לפנות לרופא

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים