שאלה לד

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/01/2010 | 20:28 | מאת: נינה

שלום ד"ר מטר! רבות שמעתי על על פעילותך, ואני מאד מעונינת בניתוח שרוול תחתח ידייך - מה זמן ההמתנה לניתוח שרוול אצלך באסותא? מה בערך העלות? כיוון שאני יודעת שבבית חולים ציבורי אין עלויות. אני מבוטחת של מכבי - מה התהליך כעת? תודה נינה

16/01/2010 | 10:17 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בבני ציון כמובן זה לא עולה חוץ מהתחייבות כספית מקופ"ח.. בבי"ח אסותא העלות תלויה באזה ביטוחים יש לך..על מנת להתקדם בבני ציון ניתן ליצור קשר עם מרפאת תזונה 04-8359941 או באסותא לדבר עם רעות 054-4752841 שבוע טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים