תזונה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/01/2010 | 08:46 | מאת: אנה

ד"ר דין שלום, אני כבר בבית מרגישה הרבה יותר טוב, עושה הליכות ופחות כואב לי לנשום וכמובן מתחילה לראות הבדל במשקל השאלה שלי האם אני ממשיכה עם התפריט של השבוע הראשון או שאני יכולה/ צריכה לעבור לתפריט של השבוע השני? תודה רבה על התשובה וסופש נעים!

הי אנה! איזה יופי! לגבי התפריט - אם את מרגשיה בסדר גמור עם השבוע הראשון תעברי לשני - ואם יש איזו שהיא בעיה, או שתחזרי אחורה לכמה ימים או טלפון אלי. סופ"ש מדהים גם לך (בבית!!!!!!!!) בי דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים