השמנת יתר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/04/2009 | 16:23 | מאת: מלכה

חברתי השמינה מאוד בשנים האחרונות ועברה את המאה קילו מאז יש לה הרבה בעיות בראותיות וקיים חשש לחיה מדוע קופ"ח לא עוזרת לאנשים כאלו באמצעות כדורים מתאימים היא מאוד סובלת איזה דיאטה היתה ממליץ לה

כפי שעניתי לתומר (הבחור שכתב מתחתייך) הפורום הזה אינו מיועד לשאלות כאילו. אבל בכלליות אין כדורי פלא ולא צריך להיצמד לדיאטות (הם אינם עוזרות לטווח הרחוק) - רק תזונה נכונה משולבת עם פעילות גופנית כלומר אורח חיים בריא חג שמח דין

10/04/2009 | 11:50 | מאת: אישה (שהיתה) גדולה

מלכה היקרה שלום, אני מכירה נשים במצב של חברתך, מצב לא פשוט בכלל..אותן נשים הבינו כפי שאת בטח מבינה לבד שאין אבקת קסמים שאפשר לערבב לשתות ולהשיל את הכמות הגדולה של העודפים. יש כאן מעבר לעבודה הקשה הבנה ברורה שיש לקחת החלטה ולבחור ב- חיים! ולכן אני יכולה רקלנסות ולהפנות את חברתך לאתר "גדולות" חפשי בגוגל ולהבין שאפשר לחיות חיים טובים ובריאים יותר. עשרות נשים עושות זאת כבר 4 שנים ברציפות והשילו עשרות קילוגרמים ממשקלן. בהצלחה! נינה

מלכה שלום! אני ראיתי את האתר ורק יכול לחזק את מה שנינה כתבה. אין דברי פלא רק אורח חיים בריא משולב כמובן עם מחויבות שלך אמיתית. חג שמח דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים