שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/03/2014 | 08:19 | מאת: צפונית

שלום ד"ר...יש לי תור לפגישה ראשונה עם כירורג בבית חולים בני ציון בעוד חודש...ואני גם בשלב טיפולי הפריהIVF ..כפי שהבנתי שההמתנה עד לניתוח לוקחת חודשים בודדים..השאלה שלי ..אם הניתוח נפל בתקופה שאני בטיפולי הפריה או בשלב אחרי החזרת עוברים מה אני צריכה לעשות?האם אתם דוחים לי את הניתוח שרוול קיבה עד לאחרי בדיקת הדם להריון במידה וזה יהיה שלילי?

25/03/2014 | 16:51 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אין לכנס להריון במשך שנה לאחר הניתוח , אם את בטיפולי פוריות עליך להחליט אם להמשיך בטיפולים ולפנות לניתוח לאחר הלידה או לעבור את הניתוח ולהמתין שנה להריון ...התורים לניתוחים אינם ארוכים .

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים