למתלבטות מאושרת שנתיים אחרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/01/2010 | 04:35 | מאת: סנדרה

בוקר טוב מוקדם לגולשי הפורום! אני מקווה שיש עוד אנשים ערים חוץ ממני - התעוררתי והסכלתי על עצמי ומאושרת - מי היה מאמין לפני שנתיים שאני אהיה כזאת שמחה עם עצמי. אני זוכרת את הלילות לפני שנתיים עם ההתבלטויות - ואני בטוחה שיש פה עוד אנשים חוץ ממני שמחפשים פיתרון. אני מחכה לכל פגישה - כמו אוויר לנשימה. אני עצמי באה מנתניה למעקב אצל דין. אז הפיתרון הוא פשוט - פגישה עם ד"ר דין במרפאת התזונה שלו ואז הגלגל מתחיל להסתובב לקראת החיים החדשים ואין מה לפחד ממרחקים - ישראל היא קטנה. לכו על זה. יום נפלא סנדרה

הי סנדרה! כמו תמיד כייף לשמוע ממך - להיות בקשר אחרי יותר משנתיים רק משקף את ה"אני" החדש שלך - כל הכבוד - וכמו שאת יודעת - אני פה בשבילך... יום ושבוע נפלא דין

19/01/2010 | 12:28 | מאת: שירשיר

איזה ניתוח ביצעת? אצל מי? וכמובן כמה ירדת?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים