Eרע בקיבה, טבעת חדרה פנימה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/03/2014 | 08:36 | מאת: יפעת

אחותי עברה ניתוח טבעת לפני שלש שנים מאז עברה תיקון טבעת , וממש לפני שבוע (3 שנים מנסה לרדת במישקל עם טבעת ללא הצלחה)ניתגלה בצילום ושט קיבה שהטבעת ניכנסה לקיבה והאוכל עושה מעקף וארוזיה סביב הטבעת ולא חוזר את הטבעת, הרופא אמר קרע בקיבה ושהטבעת ניכנסה פנימה. לדבריו צריך להוציא הטבעת לגמרי ולתת לקיבה לנוח חצי שנה ורק אז ניתוח טבעת נוסף, אחותי 130 ק"ג. אשמח לשמוע מה דעתך בנוא? כמה זה דחוף? מה נכון לעשות? האם זה ניתוח גדול ומסוכן?האם אחרי חצי שנה מומלץ להורדת מישקל שוב טבעת? אם לא מה כן? מזה גסטרוסקופיה שניתבקשה לעשות דחוף? מה אמורים לגלות בבדיקה הטרום ניתוחית הזו

טבעת בקיבה - מחייבת טיפול אפשר להוציא את הטבעת בגסטרוסקופיה אבצל גסטרואנטרולוגים המוכשרים לכך. http://www.gastroenterology.co.il/gstr-briatr/sibuhim/

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים