מה קרה לי??

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/02/2014 | 08:35 | מאת: עינב

אני לאחר ניתוח שרוול שבועיים ויום אתמול אכלתי בצהריים גזר קישוא ותפוח אדמה מעוך במזלג והוספתי כפית חומוס. אחרי שאכלתי בערך 5 כפיות במרווחים ולאט התחלתי להרגיש לא טוב דפיקות לב חזקות חום עולה ויורד נימול בידיים סחרחורות תופעה מלחיצה. לאחר שזה נירגע אחרי שעתיים עדיין הרגשתי בחילה סחרחורת ועייפות.בערב ניסיתי לאכול אבוקדו מעוך ועגבנייה שתי כפיות ושוב אותה תופעה רק בערב מאוחר לאחר שאכלתי קרטיב התופעה עברה מה זה ???? זה מלחיץ ????

שלום עינב! את רק שבועיים אחרי, לדעתי עדיף שתהיי עדיין בכלכלה נוזלית - ואם זה ממשיך לפנות לרופא מנתח

24/02/2014 | 22:23 | מאת: עינב

אתה יכול בבקשה להסביר לי למה כלכלה נוזלית?? כרגע המשכתי לאכול קציצה וגזר מרגישה לפעמים נימול ביד שמאל ולחץ בעניים התופעה של דופק מהיר לא חזר בנתיים.

הנימול ולחץ בעיניים אם נמשך מחייב בדיקת רופא

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים