המלצות למנתחי מעקף בפרטי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/02/2014 | 16:37 | מאת: אני

הי. אני עברתי שרוול לפני שלוש וחצי שנים ועומדת לעובד מעקף קיבה כתיקון לבעיה שיש לי מאז הניתוח (אני כעיקרון לא במשקל של מעקף) - קיבלתי כבר אישור לניתוח מהכללית. רוצה לעבור את הניתוח בפרטי ואשמח להמלצות על מנתחים שעושים מעקף, לאוו דווקא מומחים לשרוול ועדיפות לאזור הצפון. תודה

מנהל פורום זה

22/02/2014 | 12:33 | מאת: אני

והאם הוא עשה מעקף כתיקון לשרוול בעבר? כי זה שהוא מנתח ניתוחים בריאטרים לא אומר שהוא ביצע ניתוחים ספציפיים כאלה בעבר ובהצלחה. לא רוצה לקחת את הסיכון שוב, ממש לא בא לי על ניתוח שלישי אח"כ. לכן לא אלך למי שאין לו ניסיון בזה ואני יודעת שלרוב המנתחים אין תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים