מיואש צריך עזרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/02/2014 | 13:18 | מאת: אלכס

קצת על עצמי אני בן 25 עם BMI של 52, לפני כשנה החלטתי שאני עושה מהלך של החיים שלי, ניגשתי לרופא משפחה ושאלתי אותו איך אני מתחיל את התהליך. לפי תגובתו הבנתי שדרך קופת החולים יקח לי נצח נצחים לעבור את הניתוח אז מצאתי רופא בהסדר עם הקופה, הוא הביא לי את הבדיקות שאני צריך לעשות כמובן את הבדיקות לקח לי לעשות משהו כמו שנה. אחרי שאני עם כל הבדיקות מגיע שוב לרופא הוא מודיע לי שאני צריך לעבור ניתוח מעקף קיבה ובגלל שיכולים להיות סיבוכים במהלך הניתוח הוא לא יכול לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי. היום אני כבר לא יודע מה לעשות, דרך הקופה התור הוא שנה למרפאה. תעזרו לי בבקשה מה עלי לעשות, למי לגשת

אני מציע לך לפנות למלב"י למרכז לניתוחים להשמנת יתר בבית חולים אסותא רמת החייל - שם תוכל לקבל את כל המידע ולהיות מנותח על ידי צוות מוביל ומנוסה. אשמח לעזור לך כמו לרבים אחרים להתחיל את המסע!

05/02/2014 | 07:44 | מאת: איילה

עם BMI 52 אין מצב שיתנו לך להמתין כל כך הרבה. לפני 3 שנים הייתי במצב דומה - הרגשתי שהשומן חונק אותי ולא הייתי מוכנה להמתין כל כך הרבה זמן. חברה שעברה את הניתוח אצל דר' מטר אמרה לי לקבוע אצלו תור, וממנו הדברים פשוט רצו. חודשיים לאחר הפגישה הראשונה עם דר' מטר, הייתי על שולחן הניתוחים. הוא הסביר לי מה עלי לעשות ולמי עלי לפנות וכאשר באתי לקבוע תור לניתוח ב"בני ציון", קיבלתי תור לשבוע הבא! ממליצה לך בכל פה על דר' מטר מבני ציון ועל הצוות המקצועי והמיומן שלו. סיכומו של דבר - אני 2.5 שנים אחרי. ללא עודף משקל, פתחתי בחיים חדשים. בהצלחה רבה. איילה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים