ניתוח אצל מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/01/2010 | 11:09 | מאת: אורית

ד"ר מטר או קרן שלום! אני שנה אחרי ניתוח שרוול בבני-ציון. יש לי חברה שמקנא ורוצה גם כן לעבור את הניתוח. האם אפשר לדאוג שכבודו של ד"ר מטר, אישית, ינתח אותה. מצד שני אני רוצה את הגיבוי של מרפאת התזונה כפי שהיה לי. תודה ומחכה בשבילה לתשובה בכדי להתחיל בתהליכים אורית

09/01/2010 | 19:00 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אורית שלום לצערי לא ניתן להבטיח מראש, תלוי בסידור עבודה של אותו יום. שבוע טוב

09/01/2010 | 20:12 | מאת: אורית

תודה לך על התשובה! ואם היא מנותחת אצלך באסותא? האם יש הסדר לך עם מרפאת התזונה בבני-ציון? תודה מראש אורית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים