ניתוח שרוול לאבא שלי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/12/2013 | 09:20 | מאת: מיה

שלום, אבי בן 64 חולה סוכרת לא מאוזנת. מזריק אנסולין , עבר לפני הרבה שנים צינתור אך עדיין מטופל תרופתית בלב. לפני כחודש כמעט ולא יכול ללכת כנראה עקב בעיה עצבית ברגל ( ברך) עקב סיבוך מהסכרת. אבי סובל מהשמנת יתר קיצונית 120 קילו וחשבנו על ניתוח שרוול עבורו. האם יש אפשרות לאור הבעיות הרפואיות לעשות לו את הניתוח? אני חוששת שבמצבו כיום המצב שלו מאוד לא טוב ורק טיפול כמו ניתוח יוכל לשפר את חיוו לפני הדרדרות נוספת.

18/12/2013 | 12:21 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ממליץ לפנות להתייעצות רופא מומחה בתחום על מנת לשקול את העניין

18/12/2013 | 12:54 | מאת: מיה

מומחה לאיזה תחום?

26/12/2013 | 23:00 | מאת: אולגה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים