שאלות ותודה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/01/2010 | 22:53 | מאת: דורית

שלום דין! במסגרת המעקב במרפאה, אני 3 חודשים אחרי הניתוח אצלכם התעוררו כמה שאלות: לאחרונה אני מרגישה כמיהה למתוקים שוב - האם זה תלוי במה שאני אוכלת? עייפות היתה, הלכה וחזרה - מה לעשות. עצירות - אין וזה יופי. אני אוכלת לפי הכללים - תמיד עולה שוב השאלה של ויטמינים? זהו בינתיים מובן לומר שאני מאושרת ונהנית מכל רגע חדש בחיי! תודה תודה לך וד"ר מאדי וליעל דורית

הי דורית! לגבי הכמיהה שסיפרת - יכול להיות, מנסי להידבק לדברים שדיברנו עליהם כל כך הרבה פעמים. העייפות - צפויה - לכי לטייל. אני יודע מהבדיקות דם שעברנו עליהם ומהביקור האחרון שהכל בסדר. כמובן אם יש משהו פרט לעייפות תעדכני אותי. ויטמינים - לא - כל עוד שאת שומרת על הכללים שדיברנו עליהם. תזכרי אם משהו לא הולך - אני מחכה ומצפה לעדכונים. בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים