התייעצות..

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/01/2010 | 10:48 | מאת: מורן

שלום אני בת 28 שוקלת 111 וגובהי 1.53 לא סובלת ממחלות נלוות כגון סוכרת, לחץ דםכולסטרול וכו' בדיקות הדם שלי תקינות. אני סובלת מהשמנת יתר כל חיי ובתקופה האחרונה התחלתי להתעניין בנושא ניתוח השרוול.... אני מאוד הייתי מעוניינת לעבור אותו אבל אני חוששת כל כך מהסיבוכים שיכולים להיווצר אחרי.... אומנם קראתי שכן האחוזים הם נמוכים אבל עדין אני חוששת מאוד. הייתי שמחה יותר להבין ממה נגרמים הסיבוכים והאם יש לי באמת סיבה לחשוש?

הי מורן! אם תעברי על הפורום - ד"ר מטר ואני ענינו מספר פעמים על הסיבוכים של הניתוח - כאשר מדובר בעיקר על דלף ב-1%. לכל ניתוח יש סיכונים, ואת חייבת לדעת את זה לפני הפעולה. האם יש לך מה לחשוש - לדעתי לא? כיוון שלסיבוך זה יש טיפול. בהצלחה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים