בוקר טוב ד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/01/2010 | 09:21 | מאת: מתעניינת

ראשית רציתי להודות לך על הייחס שאתה נותן ולתשובות לאנשי הפורום שאפשר להבין אותם כמה הם בלחץ וזה בצדק. שאלתי: עניתה למישהי שלא באכרח לעשות צילום לראות אם יש דליפה אחרי ניתוח שרוול אז מה הסימנים ואיך מגלים שיש דליפה? המקרה של אסותא שלא ראו שיש דליפה ותראה מה היו התוצאות למה אתם לא נותנים לחולה ולכם להיות רגועים. תודה

06/01/2010 | 09:51 | מאת: ד"ר אברהים מטר

דליפה מתבטאת במהלך בתר ניתוחי לא תקין, כאבים בטן עזים, קשיי נשימה קשים, חום גבוהה וחןלשה בולטת...הצילום הוא רק בדיקה משלימה במידה וזה נחוץ, יש מצבים של דליפה והצילום אינו מסוגל להדגים את הדליפה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים