מוטרדת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/01/2010 | 16:28 | מאת: טלי

שלום ד"ר דין וד"ר מטר בצעתי את הבדיקות שנתבקשתי לבצע לקראת הביקור במרפאה ביום חמישי בתשובת ה-CT אין נוזל בבטן הטחול תקין אולם ממצא שמטריד אותי הוא "בוץ בכיס המרה" מה זה? וחוץ מזה חשה מעולה,מעט חולשות וסחרחורות, רק רעבה כל היום ,יותר נכון "בא לי משהו"...שותה לעתים קרובות מרק ירקות ...ומרזה

הי טלי! תשובת ה-CT בסדר - הבוץ בכיס מרה - הוא לא מדאיג - אם יש כאבים אולי מטפלים - אין לך מה לחשוש - אמרתי לך העתיד הוא ורוד ורק יהיה יותר טוב. הירידה והתחושה האישית כמובן מצויינת. לגבי הרעב - נדבר על זה במרפאה - אם את רוצה לפני תשאירי לי הודעה. יום נפלא דין

05/01/2010 | 18:24 | מאת: ד"ר אברהים מטר

נכון בוץ בכיס המרה אינו מדאיג, אבל אם זה הסיבה לכאבים , צריך להפגש עם צילומי ה US ולראות אם לא צריך התערבות ניתוחית להסרת הכיס מרה ... יתכן וכן

06/01/2010 | 00:15 | מאת: טלי

תודה על היחס והתשובה המהירה ..נרגעתי ,אין כאבים ובטוחה שהדבר יסתדר טלי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים