אפקטיביות הניתוח על פני זמן

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/01/2010 | 15:49 | מאת: עדי

שלום רב, אני מתכננת לבצע ניתוח שרוול, ומוטרדת מהעובדה שאין מספיק ניסיון לטווח ארוך לגבי ההשלכות ואפקטיביות הניתוח. מהן הסטטיסטיקות הקיימות לגבי הצלחת ניתוח השרוול לעומת טבעת על פני זמן? (לאחר שנה, שנתיים,... 5 שנים, 10 שנים, וכו') תודה רבה

שלום גם לך! חשוב שתדעי שהנוסחא לירידה במשקל הטובה והמוצלחת ביותר הינו שינוי באורח חיים הכולל תזונה וספורט - אם את עושה את זה ללא כל קשר לניתוח אז כמובן שתרדי במשקל. השרוול הוא רק כלי טוב כדי לעזור לך להשיג את זה. אם אנשים עושים שינויים אילו עם או בלי הניתוח אז הבריאות שלהם וכמובן המשקל יהיו טובים. הטבעת אינו עובד לפי עקרונות אילו. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים