היי דין היקר!!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/01/2010 | 12:58 | מאת: כרמית

ראשית רציתי לעדכן אותך ששלומי טוב תודה לאל ותודות לכם. שנית רציתי להוועץ עימך בנוגע לסוגייה שמטרידה אותי מאוד ב 10 ימים מאז השתחררתי מביה"ח..אני רעבה מאוד!!!כל שעה וחצי /שעתיים.אני ממש בבעיה אני מרגישה כאילו אני עובדת אצל הקיבה שלי.וזה מתסכל!!אני אוכלת עד לתחושת השובע ואז שוב רעבה בפרקי זמן מאוד קצרים..וליידע כללי מזה 10 ימים לא ירדתי גרם אחד!!!מסביר משהו???????

HEY כרמית! ראשית - היה לי ברור שאת בסדר! לדעתי מה שקורה עם הרעב - זה קשור לכמיהה למתוקים. תהליך גמילה שעוברים איתי אנשים לפני הניתוח. וזה שלא ירדת גרם - זה רק מחזק את זה. תאכלי כל כמה שעות לפני התכנית ולאט לאט נגדיל מרווחים. תתרחקי מדברים מתוקים. תפסיקי להישקל כל הזמן - זה גם טעות שדיברנו על זה. זה לא מסביר כלום - יש משקל בהתחלה ואחרי פרקי זמן קצובים - ואין ספק שאת תהיי שם. יום נפלא דין

03/01/2010 | 14:06 | מאת: כרמית

יום טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים