עלויות? כמה זה עולה?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/01/2010 | 11:36 | מאת: רונית חידקל

אני בת 53 רוצה מאוד מאוד לעבור שינוי רציני שרוול או ניתוח איני עומדת בקרטוריון של הקופה משקלי 103 גובה 170 דיאטות אינן עוזרות יותר הייצר גובר על הרצון רוצה לרדת ובגדול בכדי להרגיש ולהראות טוב, עיזרו לי רוצה לדעת מחירים וזמני החלמה.

03/01/2010 | 20:54 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אם את עומדת בקריטריונים לניתוח , ניתוח במסגרת הרפוטה הציבורית לא עולה כלל ואין השתתפות עצמית כלשהיא מעבר להתחייבות מקופה"ח שלך

04/01/2010 | 08:03 | מאת: רחלי

אני לא חושבת שאני עומדת בקרטוריונים של הקופות מאחר שהם העמידו רף גבוה מאוד מאוד - צריך להגיע למשקל עודף ברמות בכדי לקבל זכות לכך, גובה 170 משקל 105-100 אינו עובר. אי לכך שאלתי האם יש השתתפות במכבי או לחילופין כמה זה עולה פרטי ומה הם ימי ההחלמה בהנחה ששאר הקרטוריונים מתאימים. מחיר לפרטי וזמן ההחלמה. ואם אתם עושים זאת בכלל?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים