שאלה דחופה לגבי תזונתי הלא טקינה שלי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/12/2009 | 23:43 | מאת: דפנה (18גיל )

שלום רב, מקווה שפניתי למקום הנכון... הודה לכם מאד לתשובה במהרה סבלתי מלפני כשנתים שלוש מכיב בתריסריון בגסטורוסקופיה וגסטריטיס דאודיניטיס באיכולוב. לא טיפלתי בתרופות שניתנו כי אינני יודעת לבלוע כדורים. והכאבים חוזרים כל חודשים שלוש בערך ולקחתי שוב מרשם לסירופ ותרופות ולא טיפלתי גם. (ולמה אני מספרת לך את זה ) התזונה שלי מאד מדאיגה אותי אומרים לי שאני לא יכולה לאכול מוצרי חלב בגלל חומציות ויש שאומרים שעדיף חלב וכבד עוף וכן האלה(ואיני יודעת מה נכון) אני מאד חלשה תמיד והכיב בכיבה גורם לי תמיד לתחושה שהאוכל עולה לי,יש לי מלא גיוגים ואי נעימות באוכל ונורא איטית. (חושב לציין נראלי) אני חייבת ארוחות בוקר תמיד שיתנו לי אנרגיות, לא משנה מה אני מנסה לאכול כואב לי אחרי כמה שעות יש תקופות של שבוע שאני אוכלת הרבה ביום וכך אני משמינה ויש תקופות שאני בכלל לא אוכלת מבחילות ואי רצון מה אני יכולה לעשות עם זה? האם תוכלו להעיץ לי בתזונה נכונה ? האם זה לא רק קשור לכיב? למי אני צריכה לפנות? ושוב רב תודות

שלום רב! זה ממש לא המקום לייעוץ מפורט זה! יש מדי הרבה פרטי רקע! אשמח לעזור לך במרפאה. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים